Rørt Bringebærsyltetøy fra Hynne

Noen husker kanskje at jeg nevnte mitt favorittsyltetøy i vår en gang (titt evt. nederst her).
Vel, på Ultra i Sandvika – som forøvrig er nyoppusset, fant jeg  på lørdag en verdig utfordrer.
Nemlig Ferskrørte + Økologiske Norske Bringebær fra Hynne. (Fant dessverre ingen god link til nettsiden.) Stekte vafler til familien på søndag og gjorde meg klar til å teste.

Boksen er til forveksling lik Noras rørte bær, men den har svart lokk. Syltetøyet har fristende og flott rød farge, frisk og naturlig. Smaken var også veldig god. Det er syrligere enn varianten til Nora, og smaker kanskje litt mindre totalt sett. Antagelig fordi det ikke er sukker i. Det var også flere hele bær i denne boksen, veldig godt.

Kunne nok gjerne kjøpt dette igjen, men siden det kostet 11 kr mer enn Nora sitt, blir det nok heller det jeg kjøper neste gang. Forskjellen var ikke såå markant, og Nora sitt er veldig godt det også. Men for de som kjøper økologisk, koste hva det koste vil, så er dette et veldig godt syltetøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.