Puddinger og Vaniljesaus fra Freia

På oppfording har vi testet spiseklar Sjokoladepudding, Karamellpudding og Vaniljesaus fra Freia.
Synes de har fantastisk flott emballasje!

Ble dessverre ganske skuffet over innholdet. Karamellpuddingen smakte lite og ganske syntetisk. Ble platt og tam og ganske kjedelig. Det hjalp litt med karamellsaus på, men var fremdeles var ingen høydare.

Sjokoladepuddingen overbeviste heller ikke så veldig. Den var helt grei, men Tine sin (Piano) smaker bedre. Denne her var ikke så fyldig.

Vaniljesausen ble også en liten nedtur. For søt, syntetisk og karamellaktig i smaken (som kokt melk). Ikke som Tine sin den heller altså. Veldig dumt siden boksene var en fryd for øyet. Neste gang vi skal ha en slik type pudding, kjøper vi Pianoserien ja. -Men i det store og hele er det ikke særlig ofte vi kjøper sånne ferdigpuddinger.
(Synes forøvrig Freia/Kraft Foods har helt håpløs hjemmeside. Hallo -vet de ikke hvor viktig det er å være synlig og lett tilgjengelig på nett? Dette er 2010!)

Hjemmelaget karamellpudding er selvfølgelig det aller beste, og så synes jeg faktisk den fra Henning Olsen, som man finner i isdisken er forbausende god! Prøv den en gang! Hadde ikke noe eksemplar av den her i fryser’n så har lånt bilde fra hjemmesiden deres. Får håpe de synes det er OK så lenge jeg skryter av den :)

Blir ingen gjenkjøp av puddingene fra Freia.

Bilde fra www.hennig-olsen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.