Pepper Cheez Doodles fra Olw

Jeg er glad i ostepop! Likte veldig godt den orange varianten i hvit pose fra Maarud som man fikk kjøpt for mange, mange år siden, men siden den (som så mye annet jeg liker) har forsvunne fra butikkhyllene, har jeg nå valgt meg Cheez doodles som ny favoritt. Og nå har de sluppet en variant med pepper på. Har hatt posen liggende i skapet siden mandag, så nå var jeg veldig klar for endelig å få smakt!


Litt andre mål på posen enn originalvarianten. Hvorfor det egentlig?

Ser ut som helt vanlig ostepop med svarte prikker. Nesten litt makabert, min første assosiasjon var ostepop med små bugs på. Måtte omstille hjernen litt og fortelle den at det svarte var krydder.

De har absolutt ikke brukt den sterkeste peppervarianten her, sikkert for å ikke skremme bort barna, men man kjenner smaken. Lukter den også. Den overskygger litt av ostesmaken som jeg liker så godt, men alt i alt var den ikke så dum nei. Bare annerledes… Peppersmaken sitter litt igjen bakerst i munnen ved jekslene. 

På en måte har jeg lyst til å si; Hey, hvem har tukla med ostepopen min? Samtidig ser jeg at jeg mer eller mindre ubevisst har spist over halve posen mens jeg har sett på TV nå i kveld.

Tror at hvis man er innstilt på ostepop med pepper, så duger den. Hvis man har lyst på plain ostepop blir det litt feil. Ergo må man kjenne etter hva man egentlig har lyst på når man står i butikken og velge ut i fra det.

Hmm, blir det gjenkjøp? Trur dessverre ikke det altså, sjøl om det var morsomt å smake,  -originalen er best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.