Ovnsbakt smakspostei fra Mills

Siden det går masse leverpostei i huset her, og jeg har en tendens til å bli litt lei de vanlige typene, appluderer jeg alle forsøk på å sprite opp dette relativt gråe hverdagspålegget. Derfor har jeg nå selvfølgelig smakt på nyheten Ovnsbakt smakspostei Marinert skinke og paprika, fra Mills.

Som dere ser er det bra med skinkebiter på toppen. Disse smakte dessverre veldig lite, druknet antagelig i kjøttsmaken fra leverposteien. Men det var helt Ok at de var der altså  🙂

Paprikasmaken kjente jeg faktisk godt!
Klart og tydelig. Og innimellom var det litt tyggemotstand som kjentes ut som paprikaskinn. Kan jo være innbilning, men smaken var definitivt der.

Ja, skiva mi ser ganske nitrist ut, men ville ikke legge på agurk eller tomat nå første gangen, da jeg var redd det ville påvirke smaksopplevelsen :

Helt OK farge og grei å smøre utover også. Liker denne fasongen på boksen. Er alt for mange produsenter som prøver seg med nye, fancy bokser med dårlige lokk for tiden. Det funker ikke for meg. Ser ikke bort fra gjenkjøp av denne. Hvis du er veldig glad i paprika, anbefaler jeg i hvertfall å prøve.

Psst! Skrev et innlegg om leverposte i mai også. Ta gjerne en titt her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.