Nugatti Krønsjy fra Stabburet

Har nettopp testet Nugatti Krønsjy fra Stabburet!
De som leste innlegget mitt om Ny og forbedret Nugatti Max, skjønner sikkert nå at det var denne jeg siktet til nederst i teksten. Har ventet litt på lanseringen…

Produsenten sier selv at dette er "tidenes diggeste smakskombinasjon, nemlig søtt og salt." Jeg nøyer meg med å kalle den Nugatti med Smash

Det luktet vanlig Nugatti og litt kjeks fra boksen da jeg åpnet. Videre knaste og krønsjet det når jeg smurte den utover, og crispbitene var veldig tydelige. Ha, komisk.

De første 2-3 bitene var ganske gode. Man kjenner saltsmaken på tungespissen sammen med det søte, og får nesten en slags popcornfeeling. Selvfølgelig minnet det veldig om Smash, og hadde det ikke vært for det Nugattige nøtteinnslaget, ville det vært som å ha nevnte snacks i smøreform på skiva.

Etter hvert ble det allikevel for søtt for meg. Jeg er sikkert for gammel, ha ha.  
Stabburet sier de frir til de eldre barna med dette pålegget og jeg kan godt tenke meg at mange i målgruppen faller for den. Blir veldig spennende å se om den varer. Tror kanskje det – hvis foreldre kjøper den til barna sine vel å merke. Siden jeg er streng mamma får ikke mine barn smake, de er for små. Men tror jammen jeg skal ta den med på jobben i morgen for å høre hva mine sporty kolleger synes…

Noen flere som har rukket å teste denne?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.