Nidar Favoritter Caramello

Forrige helg testet vi den nye posen fra Nidar
Favoritter Caramello.

I tillegg til små, innpakkede Caramellobiter, inneholder den gamle kjenninger som Melkepletter og Spesial. Ikke akkurat noe newsflash. Men så kommer det to debutanter: Bærmums og Smørbukk Fudge.

Nidar selv auser ut med superlativer og sier at: 
Smørbukk Fudge biten er en saftig og myk karamell med melkesjokoladebunn og en deilig lukt av karamell, vanilje og sjokolade. Lukk øynene, åpne munnen og sett tennene i. Tennene trenger lett gjennom og karamellsmaken sprer seg.  Mmm? optimal nytelse!

Bærmums er en todelt godbit. Skum og gele dekket med sjokolade gir en spennende smakskombinasjon da skummet smaker vanilje, mens geleen har en frisk bærsmak. Sjokoladen smelter i munnen og binder smakene samme.”

Du godeste min. Jeg føler for å velge en mer nøktern ordlyd og sier at Fudgen var veldig mjuk, men kanskje litt for søt og kvalmende. Mannen min utnevnte forøvrig denne til en vinner, og ønsker seg den i løssalg i smågodthylla. Bærmumsen smakte som en rund bamsemumsbit med litt diskret gele på toppen. Var god den, men ikke revolusjonerende.

Synes totalt sett at posen ble litt for kjedelig. Alt var godt, å jada, men ikke spesielt.
Kan hende det blir gjenkjøp, men lover ingenting.

He-he, jeg er nok litt snurt for at det ikke var med sjokolademus -min favorittsmågodtbit fra Nidar.

Hva er din favorittbit? 

 

 

 

2 thoughts on “Nidar Favoritter Caramello”

  1. Nå er denne posen borte også :/
    Jeg savner en skikkelig god pose med småsjokolader.
    Minde sjokolade har ikke den gode smaken som Nidar og Freia har, mens Freia sin gode smak ikke veier opp for de kjedelige posene, har du noen tips til nyheter eller noe annet godt på sjokoladefronten?
    Jeg smakte Lindt Excellence Fondant i helgen, veldig mektig, men nyyydelig.

    1. Ja de gode posene forsvinner dessverre. Hmm, er ikke den beste til å anbefale sjokolade, siden jeg egentlig ikke er noe sjokoladeperson. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.