Litt av en kylling Black Pepper fra Prior

Noen husker kanskje mitt innlegg om Litt av en kylling fra mai. Har blitt mange gjenkjøp av disse, så da jeg nylig fant en ny variant i hylla på Meny ble jeg selvsagt nysgjerrig. Litt av en kylling Black Pepper er kyllinglår, ikke vinger som de andre variantene, og posen er større. 750 gr. faktisk.  

Siden jeg glemte å ta bilde av posen før jeg åpnet den, og jeg i min iver etter å få dem raskt inn i ovnen klarte å spjære hele greia så det ikke var mulig å ta noe OK bilde etterpå, låner jeg her et bilde fra www.prior.no. Får håpe de synes det er greit.

Jeg er i utgangspunktet en Priorfan, og ble ikke skuffet denne gangen heller. Kyllingstykkene var møre og kjøttfulle og hadde fyldig, deilig smak. Man kjente pepperet, dog ikke for sterkt. Barna kunne dermed også fint spise dem. Basisen smakte som saftige, ordinære grillkyllingvinger, og så satte pepperet en ekstra liten twist på det hele. Siden jeg er ultraglad i dipp, prøvde jeg også med det på, men de var vel så gode uten. Litt ris og salat holdt i massevis som tilbehør.

Var ikke så lett å ta delikate bilder av bitene, men har får dere i hvertfall et lite inntrykk.

He-he, er antagelig bare Kongen av Queens som er mer glad i kyllingvinger enn meg, så jeg garanterer mange gjenkjøp!

Psst! Det har også kommet en annen variant av Litt av en kylling som heter Spice Market. Har ikke smakt den enda, og siden den ser veldig orientalsk ut, og jeg virkelig kan styre min begeistring for slike smaker, står den ikke øverst på listen over ting som skal smakes. Men kanskje en dag…  Tar imidlertid gjerne i mot tilbakemelding hvis noen av dere har prøvd den! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.