Lambi Limited Collection

Dopapir er jo også en del av utvalget i dagligvarebutikken, og forleden kjøpte jeg ei pakke Lambi Limited Collection. Synes den lignert veldig på den Limited collectionen de hadde i fjor, men da kom den i hvit med mørk turkis print også. Nå var det bare hvitt med rosa blomster.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tja var jo fint dette, men sånn generelt sett passer vel kombinasjoner med blått bedre inn på de fleste bad? I hvertfall her i huset. 

I forbindelse med denne Limited Collectionen hyller de drømmenes kraft, og har en konkurranse som heter Unlimited Dreams. Man kan fortelle om sine drømmer og vinne muligheten til å realisere dem.

Selv om jeg har studert både markedsføring og økonomi, får jeg litt panikktendenser når jeg ser produkter med påskrift a la Limited Collection, Limited Edition, Summer Edition etc.

Jada, jada, jeg vet at dette er triks for å få oss til å kjøpe enda mer, og jeg biter villig på hver gang. Huff. Er redd for at jeg ikke skal rekke å kjøpe produktet nok ganger før det forsvinner igjen, men ofte forblir det jo i butikkhyllene i lange perioder. Jeg lærer visst aldri.

Trur faktisk ikke jeg får abstinenser om akkurat dette dopapiret forsvinner uten at jeg har hamstret inn 11 pakker. Er jo så mange andre fine mønstre fra Lambi!

 Her er Limited Collection, sammen med hjertemønster, sommermønsteret, helt hvit og Kidsvariantene.

Artig. Nå er jeg spent på årets juledesign! De to siste årene har de hatt blåtegnet snømann med rød lue, og jeg kjenner jeg er litt klar for en fornyelse. Krysser fingrene!

Noen flere som deler min entusiasme her, eller spiller det overhode ingen rolle hvordan vårt dopapir ser ut? :) Og er det bare jeg som responderer på type Limited edition?

 Kunne ikke dy meg – denne sangen måtte med 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.