Blir dette min nye favorittsmak?

Endelig er nyhetene på plass i dagligvarebutikkene. Jippiiii!!
Jeg gikk nærmest amok på forrige handletur, og har allerede smakt på flere av de nye fristelsene.
Innlegg kommer – så følg med.

På lørdag testet vi den nye naturchipsen fra Kims.
Dette er en variant av deres serie med norske naturchips; de som er sprøere og grovere skåret. Kims har faktisk ikke funnet på noe eget navn til smaken – de overlater oppgaven til oss forbrukere. På posen står det bare "Blir dette din nye favorittsmak?" Og så har de navnekonkurranse på hjemmesiden sin. Artig det, i vår realityverden er det visst stadig noe som skal stemmes fram, stemmes ut eller stemmes på. Og vi lar oss rive med…

Mmm, det luktet lovende da jeg åpnet posen. Tror vi hadde litt uflaks, for veldig mange av flakene var knust, ergo litt små. Men jeg bestemte meg for at dette ikke skulle påvirke det totale utfallet av min lille test.

Jeg kjente litt rømme/sour cream, men smaken var ikke veldig fremtredende. Videre både så og kjente jeg pepper, mild sådan, og en anelse løk. Ettersmaken i munnen minnet meg om riflet pommes frites fra et gatekjøkken (og da mener jeg et ordentlig gatekjøkken, slik man finner på bygda, ikke slapp, vissen McDonalds-strips eller tilsvarende pommes skvip).

Synes chipsen var god. Mannen likte den enda bedre, så selv om det ikke blir akkurat min nye favorittsmak, er det store muligheter for gjenkjøp.

Og så blir det spennende å se hvilket navn den får med tiden, og ikke minst om den overlever i chipsverdenen!
Noen flere som har smakt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.