Små plastbokser fra Rafens

Ikke direkte et nytt matprodukt, men bokser til å ha mat i!

Fant disse søte små plastboksene på Rafens. Og nå som det dessverre er slutt på de deilige, late sommerdager, er det nistepakkesmøring for alle penga!  

Pleier vanligvis å sende med mine små arvinger litt attåt brødskivene, og har vært på leiting etter noen minibokser som passer nedi matboksene. Altså ved siden av brødet.

Har allerede noen fantastiske små bokser fra Tupperware, men trengte litt flere. Og siden jeg ikke har umiddelbare planer om å delta på Tupperparty i overskuelig fremtid, måtte jeg finne en verdig erstatter. I hvertfall midlertidig, -for disse har nok ikke livstidsgaranti slik som Tupperware har. (Ja, jeg er en stor Tupperwarefan, og takker alltid ja hvis jeg blir bedt på party! Er vel ofte den som bestiller mest også, -til min kjære manns store frustrasjon… han mener vi ikke har plass til flere bokser i skapet.) 

 
Liker at det er så friske farger. Tenk så fint det blir å fylle disse med druer, pølsekluler, cherrytomater, agurkbiter, mais, rosiner, eplebiter osv. Nei, ikke alt på samme dag selvfølgelig… :)

De er også ideelle til små diper, syltetøy, salatingredienser, tapas etc. mener Rafens.
Jepp, enig i det!

Hele nettet med 12 stk kostet kr 89,-. Synes ikke det var så ille!
Så nå blir det spenning i matboksene utover høsten. Øøøøh, bare vi klarer å stå opp tidlig nok da… Eller brekke oss løs fra sengene, er trolig en riktigere formulering.

Rafens er en butikkjede jeg liker veldig godt. De har alltid masse lekkert! Disse boksene kommer fra Rice (Titt på shopfinder på hjemmesiden til Rice, så finner du ut om varene deres selges i nærheten av deg.)

Tar veldig gjerne i mot  flere tips til hva jeg kan putte oppi disse boksene.
Og nei, det er dessverre ikke et alternativ å ha med NonStop i barnehagen, -selv om jeg vet om noen som inderlig ønsker seg det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.