Perline di Mozzarella vs Mozzarelline

Aller først; dette er slett ingen nyhet, bare et lite tips. :o)


Jeg liker å bruke mozarellaost når jeg lage salat. Den smaker ikke så mye, men passer så fint inn. Og når noen "i husstanden" (he-he), ikke er særlig begeistret for fetaost, tar jeg hensyn og bruker mozzarellaen som et mer enn verdig alternativ.
Man får jo kjøpt disse runde klumpene på str med en clementin overalt. Helt greie og lette å dele opp i biter. Mmmm, sikle litt i munnviken…
Og noen steder får man disse avlange pølsene som er perfekte når man skal lage tomat-mozarellasalat . ♥

Men i vanlig salat liker jeg å bruke de små kulene fra Latbri. Fantastiske.
Og på Meny, og de fleste andre steder jeg handler, finner vi nå om sommeren disse boksene med Mozarelline. Små, faste mozarellakuler på str med en cherrytomat. I like! Men på Ultra har de også noe som heter Perline di Mozzarella. Altså bitte små Mozarellapraliner. Og de slipper man dele opp – følgelig helt perfekte til salat! Jammen dumt ikke flere butikker selger dem!
 
Se her:

Og her er innholdet:

Forskjellen er jo åpenbar når man får boksene oppstilt slik.

Det som kanskje trekker de små pralinene ned en smule, er konsistensen. De er ikke riktig så faste, men det kan man jo heller ikke forvente når de er så små. Smaken er akkurat den samme. Titt etter dem i butikken, og tips meg gjerne hvis de selges andre steder enn hos Ultra. 

Her er et bilde til for å illustrere forskjellen. Håper jeg har overbevist alle nå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.