Pepsi RAW

Da har jeg smakt på den nye Pepsi RAW.
Visste at den skulle lanseres 1. august, og skal innrømme at jeg har gledet meg litt de siste dagene.

Dette er en "ny cola" laget med naturlige ingredienser. Altså skal det være naturlige farger og smaker, kullsyreholdig vann og sukker. Ingen kunstige tilsetningsstoffer, søtningsmidler, fargestoffer eller smaksforsterkere, og ei heller konserveringsmidler.

Jeg har prøvd varianten på halvlitersflaske av plast, men har bestemt meg for å smake glassflaskevarianten også. Ha ha, ser ut som ingefærøl. :)

Ble dessverre litt skuffet altså… Enda jeg var veldig positivt innstilt i forkant! Det smakte som ganske svak, vanlig, smådvask Pepsi, med en litt krydderaktig ettersmak. Det lukter også krydderlig rett før man slurper i seg en munnfull. Den har visst noe mindre kullsyre enn vanlig brus, kanskje det er dette som gjør den litt tam? Den ble heldigvis bedre etter noen slurker (faktisk!), men tror nok ikke jeg har funnet meg noen ny favoritt akkurat…

Foreløpig er Pepsi RAW til salgs hos 7/11, Deli De Luca,  Narvesen, Mix og bensinstasjoner. Fra 1. september skal den også selges i dagligvarebutikker.

Skal som nevnt kjøpe ei flaske til, så får vi heller se an om det blir gjenkjøp etter det. Tviler…
Noen flere som har smakt denne?  Liker /liker ikke?
 
Jeg savner forresten Pepsi Twist – den var god den!!


Bildene under er fra  fra www.pepsiraw.no  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.