Nyhetene kommer…

Jeg liker egentlig ikke høsten. Har aldri gjort det. Liker ikke lukten, luften eller fargene. Liker ikke småslapp, dog illsint veps. Høyballer klare for innpakking. Ikke at det blir fuktig i luften og dugg på bakken om morgnene. Og fremfor alt liker jeg ikke at det blir mørkere både morgen og kveld. Blir mye verre for prototypen på et B-menneske å karre seg ut av dyna når klokka ringer.
   
Klisjeen med fleecepledd og tekopp i sofaen, mens høstløvet hvirvler og regnet pisker mot vindusruten en svart oktoberkveld, appellerer overhodet ikke til mitt hyggeinstinkt.

Fikk forresten nylig en brosjyre fra en billigkjede i posten der det sto "Gjør det koselig hjemme!" Og så var det avbildet masse lys, lysestaker og annen bordpynt i såkalte "høstfarger". Mye fint, jada for all del, men guess what: det er faktisk koselig hjemme hos meg om sommeren også altså!
OK, skjønner at mange liker høsten, og selvfølgelig skal dere alle få pynte og kose dere alt dere vil! Alle kan ikke like alle årstider like godt, og det positive for meg er at det nå utrolig nok går fort mot jul! Og julen liker jeg eksepsjonelt godt. Ho-ho… Og vinteren er bra. Og vår og sommer helt fantastisk!

Men så. Midt oppi min liste over dislikes ved høsten, er det en ting som er veldig bra. (Eller ok, er jo så klart noen flere altså… 🙂 ) Men det jeg skal fram til i denne sammenheng, er at nyhetene kommer! Jippiiii!! Og da mener jeg selvfølgelig i dagligvareforretningene!

De store produsentene slipper nyheter ut i butikk tre ganger i året. Det største nyhetsvinduet er riktignok 1. februar, men det kommer også en og annen godbit 1.mai, og 1.september. Ikke lenge igjen å vente for alle ivrige forbrukere nå!
Har allerede fått hvisket noen små tips i øret, så er veldig spent på å teste et par-tre produkter ja…

Er det flere som er spente og gleder seg til nyhetene, eller spiller det egentlig liten rolle? 
Og er det noen som kan komme med flere tips på hva som kommer?
Jeg venter i åndeløs spenning…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.