Hard to find: Sjokolademus fra Nidar

Enten har jeg sær smak, eller generelt bare uflaks.
Matvarer og andre produkter jeg sirlig risser inn på min favorittliste har nemlig en tendens til å forsvinne.
Enten går de ut av produksjon, eller så selges de bare i et fåtall butikker. 
Ta f.eks "Favoritten som forsvant" som jeg skrev om i juni. Så godt som alle butikker selger fremdeles de ordinære Browniesbiter fra Bisca, men disse deilige Caramelbitene, (som er 10 ganger bedre!) er ikke lenger å oppdrive. (Tror faktisk ikke de produseres lenger, har i hvertfall ikke funnet dem i hverken Sverige eller Danmark i sommer. Hulk-hulk)

Tenkte derfor jeg ville skrive en liten serie om produkter jeg sliter med å få tak i.
En liten "Hard to find"-serie.
-Og første produkt ut er sjokolademus!
Mener da de med mørk sjokolade fra Nidar, som burde være i alle smågodtstativer! (Men som beklageligvis ikke er det…)

Synes de er ubeskrivelig gode! Som en slags Bamsemumsvariant for voksne. Den mørke sjokoladen -som gjør at de ikke er så søte som Bamsemums, passer perfekt til det luftige, hvite skummet. Og de er selvfølgelig best helt ferske.

Tidligere var de med i en av posene med Nidar Favoritter, men not anymore. Mener faktisk de ble stemt ut i en eller annen kampanjeperiode. Huff, disse realitytider… De pleier heldigvis å være i de gullfargede posene som Nidar kommer med til jul. Men det er unektelig litt sørgelig å bare få tak i dem i høytiden!
 
Heldigvis har de en egen plass i noen utvalgte smågodthyller. Og for noen dager siden fant jeg dem hos Meny. Hell og lykke -jeg handlet samtidig som smågodtdamen var der og fylte på! Så da fikk jeg kjøpt noen meget perfekte, relativt nyproduserte eksemplarer. Med akkurat passe seighetsgrad.

Hvorfor er det så få som har disse lekkerbisknene i sine smågodtstativer?
Og hvorfor har de forsvunnet fra Nidars godteposer?
Til og med den gigantiske godtebutikken GottebitenNordbysenteret i Sverige har de klart å pile vekk fra.

Er det jeg som har veldig gammeldags smak?? Det må da være noen som deler min begeistring?

Krysser fingre og tær for at disse klassikerne ikke går ut av produksjon.
For en god stund siden, før jeg stratet denne bloggen, kontaktet jeg Nidar med min bekymring, og ble da beroliget med at de ikke skulle forsvinne. Håper det fortsatt gjelder…
Jeg ønsket meg da også egne poser med sjokolademus, slik som Bamsemums, men det hadde de dessverre ingen planer om. 

Så enn så lenge speider jeg etter velassortertre smågodthyller, og plukker ivrig med meg disse fristelsene (nesten) hver gang jeg finner!

1 thought on “Hard to find: Sjokolademus fra Nidar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.