Fullkorns Hvitløksbaguetter fra Hatting

Jammen på tide at jeg smakte dissse! Fullkorns Hvitløksbaguetter fra Hatting! Så reklame for dem i vår, men har ikke funnet dem i noe butikk før nå. Og nok en gang ble Meny redningen.

Utseendemessig er dette bare en litt grovere og mørkere variant av de vanlige, fine hvitløksbaguettene vi har pleid å kjøpe. De er bakt med fullkornsmel, solsikke- og
gresskarkjerner, og er fylt med klassisk hvitløkssmør.

Vi prøvde dem til en salat, og jeg synes de var skuffende anonyme. Kjedelige og litt triste. Smaker som kneippbrød med hvitløksmør. Dessverre overskygger disse sunne fullkornene mye av hvitløkssmaken, så da kan vi like gjerne ha vanlige baguetter eller rundstykker til.

Tviler på at det blir gjenkjøp av disse. Dessverre! Skal vi ha hvitløksbaguetter vil jeg kjenne smaken ordentlig, og velger nok mest sannsynlig den lyse varianten. Flere som har prøvd?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.