Fresh drops Salvi fra Läkerol

For en lilla og lekker liten eske!
Da jeg så disse Fresh drops Salvi fra Läkerol (i Sverige) var jeg sikker på at jeg stirret på et nytt medlem i Consumings yndlingsproduktfamilie. Hjernen min spant i gang, og dannet bilder og assosiasjoner, og jeg var overbevist om at dette var en ren dropsvariant av Läkerol Salvi-pastillen, med like god smak….

Njaaaa…. jo… tja…. Etter å ha smakt på knortene, skjønte jeg at jeg ikke trengte rydde så mye plass til et nytt familiemedlem på pastillhylla. Men et lite hjørne kan den få. Smaken var ikke helt som pastillen, selv om den definitivt er i samme gate. Denne er faktisk svakere, og det er nesten (bare nesten) noe kaffeaktig over det man kjenner i munnen/kinnene. Blandet med bittelitt salmiakk og lakris. Særlig hvis man svelger og puster ut med lukket munn etterpå. I kjernen har den  noe seigt som smaker litt freshere enn resten av pastillen. (Xylitol og menthol i følge hjemmesiden deres) Joa, godt det også. Men hadde forventet at det skulle være mer flytende, uten at det nødvendigvis hadde vært noe bedre. (Tror egentlig fyllet er ment å være flytende – kanskje mine to esker er gamle?) Når man er ferdig er smaken i munnen veldig frisk og god ei stund.

Likte størrelsen pr enhet veldig godt. Ofte er slike forfriskningsdrops for store, og skaper krøll og klimpring mot jekslene hvis man skal snakke. Det gjorde heldigvis ikke disse.
Fargen var beige og litt blass. Den skal visst være transparent, men jeg tror den hadde kledd å være noen nyanser mørkere. Det visuelle har en del å si for helhetsoppfatningen.

Ja, tror jeg kommer til å kjøpe disse igjen. -Hvis de slippes på markedet i Norge.
Kan like gjerne ha en slik eske i veska som noe annet. :

(Har forresten skrevet om noen andre pastiller fra Läkerol her tidligere)

Den opprinnelige favoritten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.