Familiens beste Frokostjuice fra Nora

De siste månedene har jeg smakt på mange av juicene i Familiens Beste-serien fra Nora.
Og sist ut er Familiens Beste Frokostjuice.
Denne inneholder "solmodne appelsiner, runde, milde epler, knaskeklare gulrøtter og litt ananas". Blandet sammen skal dette bli en "fristende frisk juice",  som også er en naturlig kilde til A- og C-vitaminer.

Fargen på denne var ganske sterk og mørk orange.
Konsistensen virket litt tykkere enn appelsinjuicen, men jeg vet ikke om den egentlig er det? Det smakte tydelig både appelsin
og eple, men allikevel var det noe udefinerbart over den…   Jeg fikk meg nemlig ikke til å drikke opp glasset mitt…   Enda jeg liker både appelsin- og eplejuice. Og jeg satt faktisk ved frokostbordet! Meget mystisk.. Mulig det var vissheten om at den inneholdt gulrot som spøkte i bakhodet mitt? For all del, har ikke noe i mot gulrøtter, men foretrekker dem i fast form…  Ble ikke helt klok på denne juicen. Er det noen andre som har smakt og kan komme meg til unnsetning her?

Vi drakk faktisk ikke opp denne kartongen, og kjøper den nok ikke igjen. Men jeg kan fremdeles ikke skjønne hvorfor…

Ha-ha, en liten linselus ville være med på bildet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.