Eple Lavsyre fra Coop

Forrige uke åpnet det en ny Coop Extra butikk ikke så langt fra min ringe bolig. I den forbindelse sto det fordundre meg en pose gratis varer utenfor døren da vi sto opp. Artig markedstiltak det.

Oppi posen var det blant annet en ny eplejuice fra Coop.
Eller ikke ny? Jeg hadde i hvertfall ikke smakt den før. Men så handler jeg ikke så veldig ofte på Coop, og har følgelig ikke full oversikt over sortimentet deres. Den heter i hvertfall Pluss 100% juice, Eple Lavsyre

Synes den var gjennomsnittlig god. Mild smak ja, med noe honningaktig langt i det fjerne. Smaker litt sånn som Syd- Tyroleplejuice, mente min kjære mann, og drakk opp resten av kartongen til middagen i dag. Han likte den bedre enn meg. Jeg synes den minnet om Eplemost fra glassflaske, dog noe mer tafatt, og fargen var blassere.

Hvis den virkelig er mildere mot både tenner og mage er det jo supert, for vi kan like gjerne kjøpe denne som andre eplejuicer. Tror imidlertid ikke jeg kommer til å kjøre ens ærend til Coop for å få tak i flere kartonger. Såå spesiell var den ikke. Men er jeg der, kan det nok hende jeg tar med en kartong eller to. Så blir i hvertfall mannen glad :

Har ikke handlet på Coop Extra enda, men de har jammen laget seg en lystig og fargerik liten reklamesnutt. Hvis de har stor ferskvaredisk er det kanskje verdt et besøk? Skal de være billigere enn Mega?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.