Deilig juice

Før helgen fikk jeg smaksprøver på noen fantatstisk gode juicer!
Blant annet denne, Goji berry, fra The Berry Company.
Ble umiddelbart begeistret -og måtte kjøpe med meg en kartong!

Lukten fra glasset minner om noe søtt og litt ferskenaktig. Smaken er sterk og tydelig, eksotisk og veldig fruktig. Deilig! Den minner meg faktisk om en is vi kjøpte fra isbilen da jeg var liten, som het 6'ern. :) Flere som husker denne?

Blir nok ikke førstevalget mitt sammen med leverposteiskiva, men som en leskedrikk, påfyll etter trening, eller til å lage slush/saftis til barna av, passer den glimrende. Min glade søster har også fått prøvesmake, og hun delte så absolutt min begeistring.

Jeg fikk i samme slengen teste en variant sammensatt av drue, blåbær, solbær og bjørnebær. Veldig god denne også! .

I Norge distribueres disse juicene av Alive AS, og kan (foreløpig i en begrenset periode) kjøpes blant annet hos Rema 1000 på Billingstad. Men hvem vet, kanskje de blir å få tak i alle steder om ikke så lenge?  Synes det er artig når andre enn disse store gigantene kommer med produkter -vi trenger variasjon og konkurranse.

Nevnte Remabutikk hadde forøvrig mange andre produkter fra Alive også. Hadde naturlig nok ikke med kamera på handletur, så et mobilbilde får duge denne gangen.

Jeg kan vel ikke akkurat beskyldes for å være noe helsefreak. Denne bloggen er et tydelig bevis på det. Men til tross for min kunngjorte begeistring for salt snacks, synes jeg det er ok med sunne alternativer i hverdagen. Og det fine med disse juicene er at de ikke er tilsatt kunstige konserveringsmidler, kunstige søtningsmidler eller kunstig farge. Inneholder bare naturlig fruktsukker  Og så er de glutenfrie. Synes dere skal prøve dem jeg!

Til info kjøpte jeg også med et annet produkt som importeres og distribueres av Alive AS.
Innlegg om dette kommer snart, så følg med :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.