C-post

Jeg liker C-post!
Det er helt uaktuelt for meg å sette opp et slikt klistremerke på postkassa som sier  "Uadressert reklame: nei takk!"

Den oppvakte leser forstår sikkert hvorfor. Jeg kan da ikke gå glipp av flyers, kundebrev, pamfletter, tilbudsaviser, brosyrer, -kall det hva du vil, fra matbutikkene.
Og i første omgang er jeg ikke på jakt etter pristilbudene, selv om de selvfølgelig også er gode å få med seg. Jeg speider så klart etter nyheter! Pleier å være ganske observant når jeg er i selve butikken, men i en hektisk hverdag kan jo noe gå meg hus forbi. Og derfor er disse brosjyrene alltid interessante.

En ting som irriterer meg i denne sammenheng, er kundebrev trykket på avispapir. Usj. Kall meg gjerne litt tertefin, men de smitter alltid av på hendene, så man blir ekkel og svertet, og bildene blir heller ikke så godt gjengitt. Alt virker umiddelbart mindre forlokkende. Jeg har nok gått glipp av mange gode tilbud fra f.eks Ica Maxi nettopp pga. dette. De sender alltid slike trykksverteaviser…  i et helt håpløst format (Omtrent som Aftenposten før i tiden. -Kun for dem med sjimpansearmer) Går rett i papirsøppelbunken! Mener å huske at Prix også innimellom sender sine tilbud på avispapir. Og Elkjøp og Lefdahl. Noen flere?

Jeg trenger ikke high quality, glanset papir. Det kan gjerne være kjipeste, tynneste sort, slik som f.eks Jysk bruker, bare jeg slipper full arm- og håndvaske etter å ha lest to sider.

Har registrert at Meny og Ultra ikke sneder meg reklame i posten lenger. Hurra, tenker sikkert alle naboene mine, men jeg snøfter heller et lite hmpf…  Napper gjerne med meg kundebrev når jeg er i butikken, men synes det er mer sjarmerende å få det rett i postkassa. So keep it coming!
Jada, vet at man kan få reklamen elektronisk fra de fleste kjedene nå, abonnerer på alle sammen. Og jada, dette er mye mer miljøvennlig. Men jeg synes nå fremdeles det er fint å få dem på gamlemåten i postkassa.  

♣ Og så et lite psst til dere som er flinke til å benytte dere av uketilbudene i matbutikkene.
Ta en titt på Hverdagskupp.no   
Denne siden gir kontinuerlig oversikt over de beste tilbudene hos de store dagligvarekjedene! ♣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.