Harrytur

Wikipedia sier: "Harrytur, også skrevet harry-tur og harryhandel, er en uhøytidelig, delvis negativ beskrivelse av det å reise til et naboland, særlig fra Norge til Sverige, for å kjøpe matvarer, alkohol og sigaretter til lavere priser."

Jeg innrømmer det helt uten skam. Med jevne mellomrom reiser jeg til Sverige for å hente forsyninger. Fyller opp fryseren med velmarinerte kjøttblingser som skriker etter å bli grillet, og kjøleskapet i boden fylles med fristende burkar med läsk. Handler självklart också lite lösgodis, og andre fristelser til god kurs.

Nylig var jeg på harrytur igjen. Hadde det riktig så trevligt, men må medgi at harryfaktoren var godt over snitt på en del av mine medshoppere. Det ble nesten en parodi i seg selv. Laaang ettervekst oppsatt i slapp Grorudpalme, rullingspakka i brystlomma eller komplett Adidasantrekk. Helt greit det. Var ikke akkurat på tur for å få nye venner, så jeg humret litt for meg selv og handlet fornøyd inn både partyvingar og sommerkoteletter. 

Det ble også med en del snop. -Ellers hadde ikke turen vært komplett! Enig med meg?
Noen obligatoriske favoritter (bla NeverStop og Noblesser), samt en og annen godisnyhet. Har smakt på noe av det og resten skal testes i tur og orden. Skal legge ut bilder etter hvert. Og hvis noe av det er virkelig godt, kan vi jo krysse fingrene for at de kommer i salg her til lands også.

Her er et lite bilde av snopet som ble med hjem til Norge. Får håpe det varer en stund… :)

Mmmm, gleder meg….. 
Løsgodisen var ikke tilstede da bildet ble tatt….  -det var antagelig oppspist allerede…

Skal trolig svippe over grensen igjen i løpet av sommeren, og da skal jeg prøve å huske på kamera for å dokumentere det hele. I mellomtiden kan vi jo nyte denne godlåten….. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.