Boller

Utrolig hvor kreative bensinstasjonene har blitt for å selge oss enda flere boller!
Statoil er det i disse dager er bolleduell mellom boller med Daim og NonStopbiter, og hos Shell selger de faktisk Litagoboller med biter av brownies. 
I dag har jeg smakt på alle tre.

På Shell kjøpte jeg 5 Litagoboller til kr 39,-. De var helt nystekte, så den hyggelige ekspeditøren advarte meg om å være forsiktig. Synes bollene var gode, lette og luftige, og de hadde nesten et lite vaffelpreg i smaken. Artig. Det var ikke så mange browniesbiter, men for min del holdt det i massevis. De genererte også mindre kliss på små hender enn de som har vanlige sjokoladebiter.

På Statoil kostet det kr 39,- for fire boller. To med NonStopbiter og to med Daimbiter. (Altså ble det litt dyrere pr stk.) Bollene her var ikke like nystekte (men ikke gamle altså), og konsistensen mer kompakt. Smaken vat helt ok, og antagelig metter de litt mer enn Litagobollene. 

Det luktet svakt NonStop av bollen, men NonStopbitene var ikke lette å finne. Det kunne skimtes svake fargeskjær noen få steder inni bollen, men det smakte mest som boller med vanlige sjokoladebiter. Litt skuffende hvis man er en spent 5-åring… Bollene med Daimbiter var gode i seg selv de også. De smakte litt Daim, men bitene ble litt for søte, utflytende og karamellaktige for meg. Selv om jeg ellers synes Daim er riktig så godt.

Til info avsluttes Bolleduellen 15. august, og den som får flest stemmer skal inngå i Statoils faste sortiment.

Egentlig hipp som happ om jeg kjøper Litagobollene eller de med NonStop igjen  – if any. 
Holder kanskje en bitteliten knapp på Litagobollene, men generelt sett synes jeg boller med vanlige sjokoladebiter er best. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.