Klassisk Oljedressing fra Idun

Jammen har det kommet mange nye produkter fra Orkla Foods i det siste!! Den observante leser har trolig merket seg at mange av produktene jeg har smakt er fra Stabburet, Nora eller Idun. Nice! -Liker kreative produsenter som kontiniuerlig lanserer varer jeg kan smake. Skal si de står på. Tommel opp! 

Ser stadig reklame for en Oljedressing fa Idun (med ny smak!), både på plakater og på TV om dagen. (Ha-ha, der kom den akkurat på TV'n som står på bak meg… amazing!). Regner med at flere har fått med seg denne? Selvfølgelig måtte den smakes.

Dette er da "Klasisk oljedressing" (med ny smak!), med hvit balsamico og sort pepper. I tillegg er den laget med extra virgin olivenolje. Det var da voldsomt til informasjon!

Synes denne dressingen var okay, men litt for dominerende i smaken. Jeg tømte sparsommelig på, men allikevel ble smaken av både salat og pasta litt druknet. Synes også den var hakket for sur, for mye eddikdominans. Jeg er ikke så veldig begeistret for dressinger i utgangspunktet, hverken de vanlige eller oljevariantene. Synes de som oftest stjeler for mye fokus fra resten av maten. Er du derimot glad i slike dressinger, så prøv den gjerne. Konsistensen var veldig OK.
 


-Hvis jeg sånn innimellom skal ha en form for oljedressing, foretrekker jeg faktisk å bruke laken/marinaden fra Apetina-fetaosten fra Arla. Mmm, helt perfekt, også til å marinere pasta i -bare ikke bruk for mye så det blir sausete. (Bilde fra www.arla.no)

Ellers er jo Tine sin matyoghurt tzatziki helt perfekt som tilbehør til grillmaten spør du meg. Da snakker vi!! :)
(Bilde fra www.tine.no)

Vi kommer sikkert til å få spist opp innholdet i flasken med Oljedressing fra Idun i sommer. Skal sette den fram hver gang vi har gjester på grillings.
Gjenkjøp neste sesongt? -Tvilsomt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.