Katjang nøtter fra Maarud

Har observert en hel serie med nye, små nøtteposer fra Maarud den siste tiden.
"Mat dyret i deg", sier de…

Er ikke noe utpreget nøttefan, så jeg har med vilje unlatt å kjøpe noen av disse dyriske nyhetene.
Etter en nærmere studie, lot jeg meg imidlertid friste til å prøve en av dem i dag.
Den heter katjang nøtter. Misliker sterkt at Maarud skriver navnet med liten k, det skurrer instinktivt for meg. Det skal vel være hipt da… 

Katjang nøttene er friterte og sprø peanøtter med chili.
De skal være "Midtpunktet på enhver fest"! 
Å Guri; de anbefales av 9 av 10 tigere også!

Dette smaker som vanlige, litt knudrete chilinøtter. Ferske og fine.

De 2-3 første var ganske sterke, -eller stramme, som mannen i huset sa.  Det svidde litt på leppa og jeg fikk umiddelbart behov for noe å drikke. Men så blir man vant til dem. Og nå minker det sakte men sikkert i skåla på bordet her…
Gjenstår å se om jeg kjøper dem igjen. Antagelig ikke. Det er mye annet som frister en del mer i butikken. Men alt til sitt bruk. Hvis jeg trenger et naturlig midtpunkt på en tigerfest, er i alle fall valget klart.

  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.