Ingen Kims ingen Kos I og II

Har tittet på de nye Fredagsmiksene fra Kims i butikkene de siste ukene. Dere har sikkert sett dem, en blå inkludert French fries og en orange inkludert Cheez doodles. Men siden både en kollega og kusine Stine sa at de ikke var noe å skryte av, har jeg heller brukt snackspengene mine på Grillchips fra Maarud den siste tiden -min nye favoritt. (Innlegget om den kan leses her)

Men forrige uke tok altså nysgjerrigheten overhånd. Jeg kjøpte begge posene fra Kims, og har smakt på dem i tur og orden.

Her sitter posene i sofaen og venter på å bli åpnet…. 🙂

Prøvde den blå først. Bitene har ulik konsistens og form, men alle smaker vanlig salt. Synes dette var godt jeg! Særlig en liten rørformet lekkerbisken, smaker digg.  (Minnet om Cruncher som Maarud solgte på slutten av 80-tallet – hvis noen husker dem?)
De riflede potetflakene forsvant også relativt tidlig. Må innrømme at vi hadde dipp til da. Uten det tror jeg det hadde blitt ganske smakløst og kjedelig. Men alt i alt var jeg fornøyd, og har allerede kjøpt den en gang til! Den ligger i skapet…

Så var det den orange sin tur.

Her er det også en del variasjon i kosnistens og form. Cheez doodlesen er selvfølgelig en vinner (dessverre ganske få av dem), og denne posen inneholdt også noen slike, salte ganske harde rør som det var i den blå posen. Men jeg kan styre min begeistring for resten. For mye maissnacks! Og selv om vi hadde dipp i dag også, ble det liggende igjen en del i bollen da vi ga oss. Og det er ikke så vanlig her i huset 😉

Seier til den blå, den orange kan gjerne fases ut for min del 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.