Idun ketchup – i ny flaske

Regner med at flere enn meg har observert at Idun ketchup har kommet i ny treffsikker, opp-ned-flaske.
Så flott! -Må selvfølgelig prøves! 
Antar det er overflødig å skrive noe om smaken. Kan ikke tenke meg at det finnes folk i dette landet som ikke har smakt på Idun ketchup. Det er jo The Ketchup. (Selv om jeg må innrømme at jeg personlig synes Heinz smaker hakket bedre…-men det synes ikke resten av familien, så da sier det seg selv hva vi kjøper oftest..)

Jeg er i utgangspunktet positiv til flasker som står denne veien. En stor fordel når den begynner å bli tom, -man slipper å riste til skulderen nesten går ut av ledd. Ulempen er at det kommer veldig mye når flasken er full. Og da blir det litt griseri på den store flaten på korken, + litt klin inni lokket.

Idun reklamerer med at denne er så treffsikker, men det synes jeg da også den andre er.

Vi tok med flasken på ekskursjon til Frognerparken. Det så ut som om den trivdes. Tror det blir hipp som happ hvilken av flaskene vi kjøper i fremtiden. -Men med barn i huset garanterer jeg mange gjenkjøp! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.