Fish & crisp fra Findus

Jeg liker fisk og jeg liker England. 
Fish and chips er derfor en sikker vinner til middag her i heimen. 
Vanligvis bruker vi en av fylt fisk-variantene eller Crispies fra Findus når vi skal ha panert fisk, men her om dagen kjøpte jeg ei pakke Fish & Crisp Gourmetfiléer. Den er ikke ny, men den got my attention siden den har ny emballasje. Smart gjort av Findus – sett på et britisk flagg – solgt! ♥

Denne var god! Lett å tilberede og fisken smakte rent og lett. Mild og barnevennlig. Hvit og fin, og det var akkurat passe med luftig panering. Perfekt sammen med chips og grønne erter. Og litt forfriskende internasjopnal ketchup.
Ble litt hektisk ved middagen, så fotograferingen gikk litt kjapt. Ble derfor ikke flere bilder. Foreslår at du kjøper denne selv og prøver.
Blir garantert gjenkjøp fra min side… :)

                                                                                 ♦ ♦ ♦
Har forresten sett at Findus har lansert ferdige Wraps med smak av Pizza og Tex Mex. Noen som har prøvd disse? Har sett dem i frysediskene en god stund, så de kan ikke lenger kategoriseres som nye. Allikevel er det et spennende jeg-har-det-travlet-alternativ, så sannsynligheten for at det kommer et innlegg i overskuelig fremtid, er raltivt høy. Følg med….. ;)


Har hentet bildene fra www.findus.no, siden jeg ikke har kjøpt disse selv enda
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.