Familiens Beste Eplejuice fra Nora

Har da prøvd en juice til i serien Familiens Beste fra Nora. Nemlig eplejuicen. Alltid spennende med friske dråper på kartong, og akkurat som appelsinjuicen, har også denne genial kork, og perfekt kartong å holde i. Mange +'er for det.

Produsenten sier at dette er en juice laget av masse røde epler med lavt syreinnhold, og at den er mildere mot tennene. Så flott a! Dentale problemer vil vi jo unngå! 

Var grei denne. Klar og ren, veldig vanlig, generell eplesmak. Skiller seg ikke noe særlig fra mengden. Akkurat i det man er ferdig med å svelge, smaker det litt honningaktig. Lurer på hvor det kommer fra? Jeg er ikke helt overbevist, men mannen min likte den kjempegodt! Så hvis han handler, gjetter jeg på gjenkjøp. :

"Eplesunn smak i hver dråpe", -så gjenstår det å se om den blir hele familiens favoritt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.