Ekte Gouda fra Synnøve Finden

Jeg liker ost. Jeg liker særlig ost med mye smak.
Det passer meg derfor bra at Synnøve Finden har lansert en serie med Ekte Gouda, i 4 smaksvarianter/styrker. (Mild, Medium, Lagret, Vellagret)
 

Bilde: Fritt satt sammen av klipp fra www.synnove.no

Fikk selvfølgelig lyst til å smake alle 4 omgående, men der jeg handlet hadde de bare Medium (den gule). Så jeg kjøpte med meg den. -Og den var ikke dum! Ordentlig, tydelig ostesmak, fyldigere enn "vanlig" gulost, men fremdeles ganske snill. Kan tenke meg at de to neste, Lagret og Vellagret er enda bedre. Håper jeg finner de på neste handletur.

Osteinnpakningen de har laget her var helt genial! Synes ofte disse åpne/lukke pakningene som lages har for dårlig lim/feste, og slipper inn vel mye luft, og dermed blir produktene tørre/dårlige/bedervet relativt raskt. Men her er pakningen av litt hardere plast, slik at man fikk lukket helt igjen! I like! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.