Ekte Gouda fra Synnøve Finden II

Da har jeg smakt en variant til, fra serien med Ekte Gouda fra Synnøve Finden. (Skrev om disse i et tidligere innlegg.) Nå har jeg prøvd den sterkeste, "Vellagret". Like praktisk pakning, men jammen var det store osteskiver! Mye større enn de forrige jeg smakte.

Absolutt god. Tydelig, sterk og fyldig ostesmak. Men faktisk ble den litt for salt for min gane. Den var også litt vel tørr i kantene. Jeg måtte skjære bort litt fra alle sider. Vet ikke om dette skyldes for varm oppbevaring i butikken, dårlig kjøling under transport, eller om den skal være så tørr når den er lagret så lenge. Tror egentlig ikke det. Det finnes da vellagrede oster som slettes ikke er så tørre.

Konklusjonen etter å ha smakt både "Medium" og "Vellagret", må bli at varianten midt i mellom, altså "Lagret" trolig passer meg perfekt. Men den har jeg enda ikke sett i noe butikk. Tar gjerne i mot tips om utsalgssted. :)

Deilig kveldsmat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.