Rockeringen

"Vi har en hemmelighet i kjeller'n og den er mystisk og orn'tli rar.
Det gjøkke noe om jeg forteller'n, det er hemmeligheten til mor og far…."

Neida, jeg har ikke noe skummelt apparat i underetasjen, som står og putrer og produserer voksen leskedrikk.

-Men i kjellern ender dessverre mange av mine prosjekter og hobbyer opp, etter et varierende antall uker oppe i stua. Jeg setter i gang med iver og pågangsmot, kjøper alt nødvendig utstyr, og så mister jeg inspirasjonen, motoivasjonen eller hva det var som var drivkraften denne gangen.
Går ut i fra at jeg ikke er den eneste? Hvem kjenner ikke noen som har en nedstøvet ergometersykkel i et eller annet rom? Som kanskje blir brukt 2 ganger i året? -I desperasjon før bikinisesongen eller julebordet der man skal ha på den lekre, svarte, men akk litt vel trange kjolen?

Jeg har massevis av påbegynte prosjekter, produksjoner, og gode ambisjoner i kjellerstua.
F.eks et utall perler og paljetter, malesaker, stepmaskin, scrapbookmateriell, isoporfigurer, symaskin osv. osv.

Og så har jeg en Innersvingen Rockering. Og den er slett ikke dum!


Kjøpte den i høst fra Innersvingen AS og var en periode veldig flink til å bruke den… før den også havnet i kjellern. -Men nå har jeg tatt den fram igjen!  🙂

Det er slett ikke vanskelig å rokke. Den er mye lettere å bruke enn disse vanlige barnerockeringene av plast man kjøper i lekebutikkene. Denne er tung, polstret og har bølgefasong på innsiden. Og man blir faktisk strammere i midjen, det merkes kjapt. Selv om det gjør ganske vondt de første gangene man bruker den, og man får litt blåmerker på hoftene. Ja, det gjør faktisk så vondt i begynnelsen at dråpene spretter fra panna, og man må bite kjevene sammen. Etter en lang, kald vinter inni store ullgensere, må man imidlertid lide litt for skjønnheten har jeg innsett….

Kan trygt anbefale denne, da jeg vet at den virker (hvis man bruker den regelmessig).
Ser at den også kan kjøpes fra Flust.no

Vil gjerne undserstreke at jeg er ikke i gang med noe slags slankeprosjekt. Dette skal for all del ikke bli noe slankeblogg. Er alt for mange nyheter som må smakes på, og skrives om til det. 😉 Men etter at vi fikk en liten forsmak på sommeren nå i pinsen, har jeg funnet ut at det ikke skader å stramme seg opp litt. Så gjenstår det å se hvor lenge motivasjonen varer denne gangen, før rockeringen igjen havner på plassen sin bak sofaen i kjellerstua. 🙂

—–

PS. For dere som ikke kjenner til sangen jeg referer til øverst her, så lette jeg etter hele teksten på nettet, men har foreløpig ikke funnet den. Den er ganske morsom. Skal lete litt mer senere og legge ut link hvis jeg finner den.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.