Gott & blandat Fruktopia

Siden jeg (og husets prinsesse) er store fans av den originale Gott og blandat, måtte vi selvfølgelig prøve denne varianten også. Vi jukset litt, for vi fikk faktisk smaksprøve på den på Ultra før vi kjøpte vår egen pose, og etter å ha smakt 2-3 biter lovet det veldig bra.

Liker forresten når det er smaksprøver på snop. Mye bedre enn f.eks müsli og surmelk a gitt. Og på Ultra i Sandvika på lørdager, er det alltid massevis av smaksprøver. Digg. På en annen side skulle det egentlig bare mangle – når man faktisk orker å dra på handletur på Sandvika Storsenter en lørdag.
 
Tilbake til Fruktopiaen. Bitene har smak av jordbær, tutti frutti, vannmelon, eple og lakris / granateple. De fleste var gode, liksom litt friskere enn originalen, og den som smakte tutti frutti var en klar vinner! Minnet veldig om smaken til Sport Goofy. Regner med det er flere enn meg som kjøpte bokser med Sport Goofy på danskebåten på 80-tallet?
Tror nok imidlertid at jeg foretrekker originalvarianten, men er det tomt for den, ser jeg ikke bort i fra at jeg kjøper en pose Fruktopia i stedet.  🙂
Bør absolutt prøves!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.