Fersk hjemmelaget fra Stabburet

-Og her er det altså snakk om noe så grått og dagligdags som leverpostei.

Stabburet har kommet med to nye bokser, og utroper dem faktisk til "vår beste leverpostei noen sinne".
Oi oi oi, det forplikter! Hjemme hos oss har vi et enormt leverposteiforbruk. Vi har alltid 2-3 varianter i kjøleskapet, så jeg gledet meg selvsagt villt til å smake på disse. Alltid fint med variasjon..


Bilde fra Stabburet.no

Ekstra saftig og smakfull, med porøs stekeskorpe, sier reklamen.
Tjaa…., sier jeg. Synes den røde,  "Original ovnsbakt leverpostei" var ganske så gjennomsnittlig i både smak, konsistens og skorpe. Den var definitivt god, men ikke spesiell på noe vis.
 
Litt mer unik er derimot den blå, "Ovnsbakt leverpostei med kvernet pepper".
Den smaker virkelig pepper!
Man kjenner den litt varme peppersmaken i hele munnen. Faktisk så mye at jeg flere ganger måtte drikke en ekstra melkeslurk da jeg satt der med brødskiva mi. Ikke lenger nødvendig å drysse på ekstra pepper med denne i hus! Nesten litt for kvass for meg, men absolutt god. Mannen i huset ble også meget begeistret. Og jeg synes det er fantastisk positivt med produkter som holder det de lover!! Stor stjerne i margen til Stabburet for det! 

Emballasjen er jeg imidlertid ikke overbegeistret for. Fin fasong, men løsningen med et pappomslag rundt boksene fungerer ikke særlig optimalt. Hmm, kjære produktutvikler. Fikk du dårlig tid før lansering? Når man har kastet pappen, som jeg antar de fleste gjør etter første gangs bruk, er det vanskelig å skille de to boksene fra hverandre i kjøleskepet i travle morgenminutter. Håper det kommer en annen løsning ganske kjapt. 
-Da blir det i alle fall gjenkjøp.  :-))
 


Sånn for moro skyld kan jeg jo ta med et bilde av min favorittleverpostei for tiden:
Stabburet Fersk Leverpostei Litt Grovere

Mmmm, det finnes fortsatt ingen bedre enn denne ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.