Consuming

Jeg har alltid hatt en godt over gjennomsnittlig fasinasjon for dagligvarebransjen.  Fryder meg hver gang jeg ser en produktnyhet jeg kan prøve. Tror denne begeistringen ble ekstra forsterket det året jeg tok markedsføring i studietiden, da foreleseren første studiedag satte opp en blindtest på Coca Cola og Pepsi. Hvorfor velger vi akkurat de varene vi gjør? Forbrukeratferd er et utrolig spennende fagområde.

Jeg er absolutt ingen innovatør. Har aldri hatt noe behov før å være den som er "først med det siste". Prøver nye varer mest fordi jeg er nysgjerrig, og synes det er forfriskende med fornyelser i matveien. Innimellom kontakter jeg ulike produsenter med spørsmål/forslag og kommentarer, og i et av svarene jeg fikk kalte de meg en engasjert forbruker. Tror dette er en ganske riktig betegnelse.

Synes det er ekstra stas i februar, mai og september, når det bugner av nyheter i butikkhyllene. Gøy å prøve alt det nye, og minst like spennende å følge med på hvilke produkter som overlever, og hvilke som blir borte etter bare noen måneder. Tenk på alle vareslagene som har forsvunnet de siste årene!
Noen ganger blir jeg utrolig skuffet hvis et produkt ikke overlever. Men det må være tusen ganger verre for de som har utviklet produktet! Etter lang tid, med testing, undersøkelser, og storslått lansering med gigantisk reklamekampanje, å måtte trekke produktet  -sånn litt med halen mellom bena…  Sikkert helt grusomt.

Vil gjerne understreke at dette er noe jeg gjør ene og alene fordi jeg synes det er gøy.
Jeg er på ingen måte profesjonell kritiker, anmelder eller produkttester.
Alt jeg skriver er høyst subjektivt. Jeg jobber ikke innen dagligvare på noe nivå, og har aldri gjort det. Er heller ingen storspiser, og absolutt ikke en overforbruker. -Men står det en ny boks potetsalat i hyllen når jeg handler, kjøper jeg heller denne enn den jeg vanligvis velger. Leve nysgjerrigheten! Om produktet overbeviser, blir det gjenkjøp, -men veldig ofte vender jeg tilbake til mine kjære favoritter. Har imidlertid alltid plass til flere favoritter, og smaken min er i kontinuerlig endring.

Jeg synes selvfølgelig også det er spennende å teste ut andre typer varenyheter, så det kan jo bli et bredt spekter av produkter her etter hvert.

Noe det derimot blir lite av, er skråblikk på dagsaktuelle samfunnsspørsmål, sport, outfits, eller bilder fra søndagsturer med familien. Det finnes det så mange andre gode blogger på.

Da håper jeg du innimellom finner noen produkter som frister akkurat deg, og tusen takk for at du tittet innom!  🙂

Hilsen Ingvild
                                

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.