BR-EAK fra Bama

Salat – eller ikke?

Blir litt lei brødskiver innimellom, så i går kjøpte jeg en salat fra Bama til lunsj.
De har en hel rekke produkter i en serie som heter BR-EAK, som alle skal være sunne måltidsløsninger. Jeg kjøpte en salat med Pasta og kylling, str large. Sikle sikle.
-Har smakt den før, så visste at jeg liker den.

Mye godt her, men for min del kunne de spart seg ananasbitene. -Men kanskje mange liker dem?
Jeg legger dem alltid diskret til siden sammen med dressingposen, og spiser glupsk alt det andre i relativt store jafs. Synes spesielt pastaskruene er gode. Der er marinert i en slags olje med bittelitt urte/kryddersmak. Nice -bare prøv!

Men det jeg egentlig skal fram til, er at jeg i dag kom over en salat i str small, med Ost og skinke fra samme serie. På Ikea av alle ting. Og siden jeg aldri har prøvd den varianten før, kjøpte jeg like godt to, i god tro. 🙂

Hmm, men her må det da være noe muffens?
Den inneholdt bare pasta, skinke og raspet ost.

Og det var god ost, skinke og pasta (lik den i kyllingsalaten), men det ble en smule nakent.
Kan man egentlig kalle det en salat når den ikke inneholder grønnsaker?
Trodde faktisk ikke det. 
Jeg spiste den ene, noe skuffet, og min glade datter på halvannet spiste nesten hele den andre.
Og hun var storfornøyd. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.